Компанія GF Piping Systems розробляє, виробляє та постачає на світовий ринок дуже широкий асортимент із понад 60 000 видів виробів. До цього переліку входять фітинги, запірна арматура, контрольно-вимірювальні прилади, труби й технології з'єднання.

На сьогодні пропозиція GF поповнилася сідельцевим трійником Topload із закладними нагрівальними елементами системи ELGEF Plus для установки на великих трубах діаметром до 2000 мм з більш високим рівнем надійності. Різьбовий роз'єм, вбудований у сідельцеві трійники з вихідними патрубками 160 і 225 мм, надає можливість проводити випробування трійника під тиском до 18 бар перед врізкою в основну трубу і, отже, забезпечити безпечну та економічну установку.

Випробування під тиском для сіделець Topload з діаметром вихідних патрубків від 315 до 2000 мм тепер теж можна виконати просто та ефективно за допомогою різьбової заглушки. Це не тільки зменшує витрати на випробування, а й економить час, також при цьому відпадає потреба у дорогих механічних з'єднаннях.

Сідельцеві трійники Topload розроблені на основі перевіреного принципу модульної системи ELGEF Plus. Їх використання в поліетиленових трубопроводах великих діаметрів для транспортування газу, води чи в промислових установках забезпечує модульну сумісність і чудову універсальність. Функціональна конструкція у поєднанні з високоякісними компонентами забезпечують простий, швидкий і надійний монтаж на робочих майданчиках.

В Україні офіційним представником GF Piping Systems є компанія ТД «Євротрубпласт».
ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА