За інформацією аналітичної агенції Маркет Репорт, компанія Westlake Chemical, один з провідних американський виробників хімічної продукції та нафтохімії, почне заплановані ремонтні роботи та проект розширення на своїй етиленовій крекінг-установці Petro 1 у Лейк-Чарльз (штат Луїзіана, США) у другому кварталі 2016 року. Про це заявив генеральний директор компанії Альберт Чао під час прес-конференції, присвяченій результатам компанії за 2015 рік.
Очікується, що ремонт триватиме 80 днів, а проект розширення збільшить потужності з випуску етилену на додаткові 113 тис. тонн в рік. Після завершення цього проекту потужність крекінг-установки в Лейк-Чарльз становитиме 680 тис. тонн етилену на рік.

«У зв'язку з ремонтом і розширенням потужностей Petro 1, ми очікуємо, що обсяги виробництва у другому кварталі 2016 року скоротяться на 260 млн. фунтів порівняно з другим кварталом 2015 року», - сказав А. Чао.
У листопаді 2014 року Westlake Chemical уклала інжиніринговий контракт на проведення робіт із збільшення потужностей на заводі етилену Petro 1 з французькою Technip.
 
porno zaglotka.net бесплатно советует...
ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА