«Міськводоканал» міста Кам'янське планомірно проводить модернізацію міської мережі водопостачання. В   першу чергу заміні підлягають найбільш зношені ділянки аварійних мереж.

 У передмісті Карноухівка близько 240 метрів проіржавілих сталевих труб по I-му Садовому провулку замінять на   поліетиленові.

 Саме на цій ділянці за минулий рік за даними моніторингу зафіксовано безліч поривів, що супроводжувалося   значними  втратами води.

 Новий водопровід змонтований з поліетиленових труб діаметром 100 мм. З'єднання труб здійснюється   методом  терморезисторного зварювання, який гарантує надійну і безаварійну роботу системи.

 Заміну водоводу проведуть також по вул. Садовій та 2-му Садовому провулку. Всього оновлять близько 500 метрів труб.

Йдуть роботи з модернізації мереж і мікрорайоні Романкове.

Бригада фахівців «Міськводоканала» проводить заміну труби по вул. Сурикова. Багаторазові пориви на водоводі призвели до збільшення скарг споживачів, до будинків яких водовід підвели в 70-х роках 20 століття.

Сталеву водопровідну трубу, яка вже вичерпала свій експлуатаційний ліміт, замінять на ділянці в 120 метрів. Замість неї прокладуть поліетиленові труби діаметром 100 мм. Гарантований термін служби такого трубопроводу – понад півстоліття, але на ділі вже доведено, що ПЕ труби служать набагато довше.

 

 

ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА