5 1 nov10-13 листопада в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, м. «Лівобережна») відбудеться ряд виставкових заходів, пріоритетом і спільною метою яких є реалізація державної політики у сфері енергозбереження та підвищення енергетичної ефективності для діяльності всіх господарюючих суб'єктів.

Оргкомітетом з підготовки та проведення XI Конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування ЖКГ» затверджено Програму Конгресу, його пріоритетні напрямки та основні теми засідань. В рамках Конгресу відбудуться Міжнародні спеціалізовані виставки «AQUA UKRAINE», «КомунТех», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства».

Основні тематичні напрямки, які будуть розглядатися на секціях Конгресу: нормативно-правові аспекти в сфері стандартизації, впровадження наукових розробок у галузі будівництва та ЖКГ, водопровідно-каналізаційній галузі; механізми фінансування регіональних проектів реформування ЖКГ у 2016 році; питання якості питної води та відповідної нормативної бази; термомодернізація житлового фонду, екологічна безпека та поводження з відходами, санітарна очистка, благоустрій населених пунктів і багато іншого. Всі заходи Конгресу об'єднуються головною ідеєю – зв'язку науки і виробництва.

Аудиторія: керівники, головні інженери, головні технологи, керівники профільних лабораторій та водоканалів і підприємств ЖКГ, підприємств енергетичної галузі, машинобудування, харчової та переробної промисловості, будівельні та монтажні організації, СЕСи, басейнові управління та ін. Традиційно Конгрес і вищевказані виставки будуть проходити одночасно зі спеціалізованою виставкою «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» та Міжнародним інвестиційним бізнес-форумом з питань енергоефективності.

Свою продукцію та розробки на експозиціях цього комплексного виставкового проекту продемонструють понад 300 підприємств і організацій з 10 країн світу; загальна площа експозиції 2-х павільйонів складає близько 13 000 кв.м. У роботі Конгресу, Бізнес-форуму та виставок візьмуть участь члени Уряду, керівники профільних міністерств і відомств, представники посольств та зарубіжних донорських організацій.

Відвідування виставок і отримання каталогів - безкоштовне

Місце проведення:

Міжнародний виставковий центр

Київ, Броварський пр-т, 15, ст.м. "Лівобережна"

Телефони організаторів: (044) 201-11-62, 201-11-59

 

www.iec-expo.com.ua

 

ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА