Фахівці Добропільського ВУВКГ минулого тижня завершили роботи з масштабної реконструкції сільських мереж водопостачання. Силами співробітників дільниць № 2 міста Білицьке і №1 міста Добропілля були виконані роботи з підключення та запуску водогону від селища Водяне до міста Білицьке. Модернізація аварійної ділянки водоводу діаметром 200 мм тривала кілька тижнів. Зношений сталевий водовід замінили на поліетиленовий. Це істотно поліпшить водопостачання міста Білицьке, селищ Водяне і Світле.

Ремонтники ділянки № 3 міста Білозерське оновили водовід дитячого садка «Росинка» по вулиці 50 років Жовтня. На 100-метровій ділянці замість проіржавілого трубопроводу проклали нові поліетиленові труби. Тепер садочок буде отримувати якісну питну воду.

 8 6  dec   8 7 dec

Монтажники виконували роботи в складних умовах. Іноді доводилося працювати по коліно у воді, ґрунт після дощів розмокав і ставав слизьким. В інші дні було морозно, і ремонтники виконували земляні роботи в замерзлому твердому ґрунті. лечение бессонницы лечение бессонницы лечим недорого и качественно

 

ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА