11 3 janКомпанія Westlake Chemical, один з провідних американський виробників хімічної продукції та нафтохімії, анонсувала  розширення виробництва етилену на своєму майданчику в Калверт-Сіті (Calvert City, штат Кентукі, США) на 32 тис. тонн на рік (70 млн. фунтів на рік). 

Як очікується, збільшення потужностей, яке має бути досягнутим за допомогою ліквідації вузьких місць, буде реалізовано в першій половині 2017 року.

У повідомленні наголошується, що в цілому компанія планує «поступово розширити потужності виробництва етилену» в Калверт-Сіті на 45,4 тис. тонн на рік. Завод належить філії Westlake Chemical Partner – Westlake Chemical OPCO LP.

Westlake Chemical має намір почати розширення потужностей з випуску етилену у Лейк-Чарльзі (Lake Charles, штат Луїзіана, США) у другому кварталі 2016 року. Очікується, що потужності підприємства з виробництва етилену на основі етану будуть збільшені приблизно на 250 млн. фунтів на рік (113 тис. тонн на рік). Раніше компанія заявляла про більш ранні терміни модернізації потужностей. 

Довідка. Westlake Chemical Corporation є американським виробником і постачальником нафтопродуктів і полімерів, зі штаб-квартирою в Х'юстоні, штат Техас. Вироблена компанією продукція включає в себе етилен, поліетилен, стирол, пропілен, каустик, полівінілхлорид та пластмасові вироби.

 

ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА