Іранські компанії Dehdasht Petrochemical Industries Со  (DPIC)  і Nargan Company (як підрядник)   підписали угоду про будівництво заводу з виробництва поліетилену (ПЕ) у місті Дехдашт у   провінції Кохгілуйе-Бойерахмад.

 Очікується, що підприємтсво з річною продуктивністю 300 тис. тонн поліетилену почне   функціонувати через три роки, повідомло інформаційне агентство Національної нафтохімічної   компанії NIPNA.

 Керуючий директор DPIC Мохаммад Реза Яздані Кашанов розповів, що в тендері на будівництво   заводу взяли участь кілька відомих іранських підрядників, серед яких компанія Nargan була   обрана після оцінки її технічного і фінансового пропозиції.

 Раніше повідомлялося, що Іран має намір у найближчому майбутньому стати експортером   етилену. Обсяги етилену, що виробляютбся іранськими нефтохімічними заводами, незабаром   будут у повністю задовольняти потеби внутрішнього ринку, і зростання його виробництва буде   орієнтовано для експорту. Мужчины бывают разные – от вечных романтиков до деловых реалистов, которым некогда тратить время на ухаживания или нежности. Но украинские проститутки с https://xxxodessa.com/ понравятся всем. Они тоже могут быть ласковыми и нежными или жесткими и доминирующими. Все зависит от желания клиента.

За період з  березня по  червнь 2018 року Іран експортував 5,35 млн т нафтохімічної продукції на суму USD3,158 млрд.

 

 

 

ЖУРНАЛ ПОЛИМЕРНЫЕ ТРУБЫ - УКРАИНА